Nieuwe expo in hal gemeentehuis

Drie leden van de Kunstkring Brummen e.o. exposeren tot en met 6 mei in de hal van het gemeentehuis in Brummen. De muren worden gesierd door schilderijen van Diny van Engeland en Bep Gerbrands. Diny werkt met olie, aquarel, acryl en soms pastelkrijt. Ze schildert het liefst kinderen en dieren, vooral honden. Daarnaast zijn historische gebouwen, boten en water en de natuur een inspiratiebron voor haar. Bep gebruikt allerlei materialen in haar schilderijen, variërend van bloemen tot dierresten. De natuur is haar enige inspiratiebron en nodigt Bep uit om al haar materialen te gebruiken. In de vitrines staan de beeldhouwwerken van Peije Gerbrands. Voor hem is beeldhouwen puur handwerk. De vorm van het beeld is een antwoord op het ontdekken wat er gebeurt tussen de kunstenaar en zijn steen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.