Home / Bronkhorst / Genomineerde vrijwilligersgroepen

Genomineerde vrijwilligersgroepen

BRUMMEN – Er zijn drie vrijwilligersgroepen genomineerd voor de titel Vrijwilligersgroep van het Jaar. Uit negen inzendingen heeft de jury gekozen voor de Stichting Handsaam, Madd4Events en de vrijwilligersgroep RIWIS van locaties Tolzicht en de Beekwal. Op 20 maart wordt de winnaar bekend gemaakt. De winnende groep krijgt een wisselbokaal uit handen van burgemeester Niels Joosten. Hij is voorzitter van de groep ambassadeurs Vrijwilligerswerk, die verder bestaat uit John Bennink, Edward Sturing, Liane van der Veen en Dirk-Siert Schoonman.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.