Weer tv-opnamen op Rhederhof

RHEDEN – Een crew van SBS6 bezocht woensdagmorgen Rhederhof, wederom om opnamen te maken voor het programma Het Mooiste Pand van Nederland. Eigenaar Karsten Hesz van Rhederhof is nog steeds in de running om 1 miljoen euro te winnen om het pand op te knappen, samen met nog twee andere projecten.

Bijzonder aan de opnamen van woensdag was de aanwezigheid van mevrouw Curré. Zij heeft vroeger op Rhederhof gewerkt en wist Hesz en presenator Henk Jan Smits precies te vertellen hoe het er destijd aan toe ging op het statige landhuis.

Hou Regiobode en RegiobodeOnline in de gaten voor meer nieuws over Rhederhof.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.