Fietspad over Posbank vernieuwd

REGIO – Het fietspad langs de Beekhuizenseweg tussen Ellecom en Rozendaal wordt vanaf donderdag 4 maart vernieuwd.
Het toeristische fietspad ligt in Nationaal Park Veluwezoom en gaat onder meer over de Posbank. Het werk zal zes tot zeven weken in beslag nemen. Fietsers worden met borden omgeleid. De parkeerplaats van Natuurmonumenten bij de Lappendekken is alleen bereikbaar vanaf De Steeg; Paviljoen de Posbank is alleen bereikbaar vanaf Rheden en Velp. De uitvoering van dit project komt voort uit het Fietstotaalplan Veluwe van de Veluwse gemeenten. Uitvoering is mogelijk dankzij financiële bijdragen van de EU, de provincie Gelderland, de gemeente Rheden en RGV Fietspaden. Realisatie vindt plaats in nauwe samenwerking met terreinbeheerder Natuurmonumenten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.