Home / Regio / Fietspad over Posbank vernieuwd

Fietspad over Posbank vernieuwd

REGIO – Het fietspad langs de Beekhuizenseweg tussen Ellecom en Rozendaal wordt vanaf donderdag 4 maart vernieuwd.
Het toeristische fietspad ligt in Nationaal Park Veluwezoom en gaat onder meer over de Posbank. Het werk zal zes tot zeven weken in beslag nemen. Fietsers worden met borden omgeleid. De parkeerplaats van Natuurmonumenten bij de Lappendekken is alleen bereikbaar vanaf De Steeg; Paviljoen de Posbank is alleen bereikbaar vanaf Rheden en Velp. De uitvoering van dit project komt voort uit het Fietstotaalplan Veluwe van de Veluwse gemeenten. Uitvoering is mogelijk dankzij financiële bijdragen van de EU, de provincie Gelderland, de gemeente Rheden en RGV Fietspaden. Realisatie vindt plaats in nauwe samenwerking met terreinbeheerder Natuurmonumenten.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.