Home / Eerbeek / Kaartverkoop KDO gestart

Kaartverkoop KDO gestart

EERBEEK – Toneelvereniging KDO uit Eerbeek is druk met de repetities van het blijspel Boerenbont met Rode Lampjes. Dit stuk wordt vrijdag 2 en zaterdag 3 april om 19.30 uur opgevoerd in zaal Spoorzicht. Kaarten zijn al te koop en kosten 5,50 euro per persoon, met 1 euro korting voor kinderen tot zestien jaar en 65-plussers. De voorverkoop vindt plaats via Primera Eerbeek, Babs Boomer Kinderkleding en mevrouw Derksen aan de Enkweg 21, allen in Eerbeek.

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.