Home / Doesburg / Kunstbus naar Aïda

Kunstbus naar Aïda

DOESBURG – De Kunstbus gaat woensdag 28 april van Doesburg naar een uitvoering van de opera Aïda van Giuseppe Verdi. De opera wordt gebracht door Internationale Opera Producties en gezongen in het Italiaans met Nederlandse boventiteling. Er zijn nog plaatsen vrij in de Kunstbus. De bus is bedoeld voor 55-plussers uit de gemeente Doesburg. Er zijn drie opstapplaatsen: bij sporthal Beumerskamp, op het Burgemeester Keiserplein en bij Patrimonium. Aanmelden kan tot 31 maart via Carion, tel. 0313-472632.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.