Home / Dieren / Arno Klaassen wint bandstoten tweede klas

Arno Klaassen wint bandstoten tweede klas

Arno Klaassen van biljartvereniging Rembrandt uit Arnhem heeft het bandstoten tweede klas in de Gazelle Biljartzaal gewonnen op moyenne. Er moesten 75 caramboles worden gemaakt. De laatste partij ging tussen Maarten Boers van De Markt uit Doesburg en Arno Klaassen. Arno maakte de partij uit in de nabeurt met remise en won met een hoger gemiddelde van 3,28. Maarten had een moyenne van 3,12. Derde werd Jan Erpeka van ’t Pumpke met een moyenne van 2,98.

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.