Home / Bronkhorst / Ghostwhisperer onderzoekt spookboerderij

Ghostwhisperer onderzoekt spookboerderij

‘Ghostwhisperer’ Derek Ogilvie bracht onlangs met zijn cameraploeg een bezoek aan de gemeente Brummen. Hij maakte een stop bij de spookboerderij in Brummen, waar hij op zoek ging naar bovennatuurlijke bewoners. Derek wist de eigenaar nog het één en ander te vertellen over de oorzaak van de brand die hier onlangs heeft gewoed. Ook deed hij nog enkele readings bij omstanders. Verder ging Derek langs bij De Zaak in Eerbeek, waar hij readings deed. De opnames zijn te zien in de nieuwe serie van De Ghostwhisperer, het programma van Ogilvie. De serie begint in april en waarschijnlijk zijn de opnames uit Brummen in de tweede aflevering te zien.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.