Ghostwhisperer onderzoekt spookboerderij

‘Ghostwhisperer’ Derek Ogilvie bracht onlangs met zijn cameraploeg een bezoek aan de gemeente Brummen. Hij maakte een stop bij de spookboerderij in Brummen, waar hij op zoek ging naar bovennatuurlijke bewoners. Derek wist de eigenaar nog het één en ander te vertellen over de oorzaak van de brand die hier onlangs heeft gewoed. Ook deed hij nog enkele readings bij omstanders. Verder ging Derek langs bij De Zaak in Eerbeek, waar hij readings deed. De opnames zijn te zien in de nieuwe serie van De Ghostwhisperer, het programma van Ogilvie. De serie begint in april en waarschijnlijk zijn de opnames uit Brummen in de tweede aflevering te zien.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.