Bruvoc zoekt oud-leden

BRUMMEN – Volleybalvereniging Bruvoc uit Brummen bestaat in december vijftig jaar. Dit jubileum wordt op zaterdag 11 en zondag 12 december gevierd in Sporthal Rhienderoord. Zaterdag staan een reünie en receptie gepland, met onder andere een toernooitje voor leden en oud-leden. Zondag staat de jeugd centraal en zijn ook niet-leden welkom. Voor deze activiteiten is geld nodig, waarvoor op 11 mei weer een krentenbollenactie wordt gehouden. De jubileumcommissie is op zoek naar oud-leden en vraagt hen zich te melden via www.bruvoc.nl of bij voorzitter Dick van Goor via djvangoor@hetnet.nl. Op de foto staan het oudste en jongste lid van de vereniging: Frits de Lange en Julia Wissels.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.