Uitslagen Tien Over Rood Toernooi

OOSTERHUIZEN – Biljartvereniging Victoria Boys uit Apeldoorn heeft, zoals ieder jaar, weer haar Tien Over Rood Toernooi gehouden. Het was vrijdag 26 februari in Oosterbeek een enorme ontlading na een prachtige strijd op het groene laken. De sfeer was prima en de 176 spelers hadden er zin in. Ook tijdens het toernooi lieten de aanhangers en fans goed van zich horen. De uitslagen waren verrassend in dit toernooi. Bert van Essen werd eerste, Anton Boerkamp tweede en Ab Hissink derde. Ook de uitslagen van het ondernemerstoernooi van zaterdag waren verrassend. Daar werd Willem van Hunen eerste, Anton Bokse tweede en als derde eindigde Wiljo van Engeland.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.