Home / Klarenbeek / Tienermeisje gewond bij verkeersongeval Klarenbeek

Tienermeisje gewond bij verkeersongeval Klarenbeek

Een 15-jarig meisje uit Klarenbeek (gemeente Apeldoorn) raakte maandagochtend 1 maart gewond bij een verkeersongeval op de kruising van de Broekstraat met Zutphenseweg in Klarenbeek (gemeente Voorst). Zij is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De hulpdiensten kregen omstreeks 08:00 uur de melding van het ongeval. Uit een eerste onderzoek van de verkeersongevallenanalisten van de politie bleek dat een 50-jarige automobilist uit Klarenbeek (gem. Vorost) over de Broekstraat in de richting van genoemde kruising reed. Kennelijk heeft hij het meisje die met haar fiets bij de kruising stond te wachten om over te steken, over het hoofd gezien, met een aanrijding tot gevolg. Het meisje werd overgebracht naar het ziekenhuis en haar ouders werden ingelicht. Over de gesteldheid van het slachtoffer is nog niets bekend.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.