Stickeractie

DOESBURG – Onbekenden hebben overal in de stad Doesburg rode stickertjes geplakt met de tekst Toen SP. De SP heeft daarmee niets van doen en wijst het besmeuren van openbare eigendommen af. De stickers zijn met name geplakt op lantaarnpalen, afvalbakken en op ander straatmeubilair. Ook werden verkiezingsaffiches van verschillende politieke partijen beplakt. De SP vindt dit getuigen van weinig respect voor openbare ruimten en politieke partijen. De SP vraagt mensen die de namen weten van de verantwoordelijken om dit aan de gemeente te melden. De kosten voor de schoonmaak kunnen dan bij hen in rekening worden gebracht.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.