Home / Doesburg / Stickeractie

Stickeractie

DOESBURG – Onbekenden hebben overal in de stad Doesburg rode stickertjes geplakt met de tekst Toen SP. De SP heeft daarmee niets van doen en wijst het besmeuren van openbare eigendommen af. De stickers zijn met name geplakt op lantaarnpalen, afvalbakken en op ander straatmeubilair. Ook werden verkiezingsaffiches van verschillende politieke partijen beplakt. De SP vindt dit getuigen van weinig respect voor openbare ruimten en politieke partijen. De SP vraagt mensen die de namen weten van de verantwoordelijken om dit aan de gemeente te melden. De kosten voor de schoonmaak kunnen dan bij hen in rekening worden gebracht.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.