Boule Animo naar NK

De Dierense jeu de boules vereniging Boule’Animo speelt zaterdag 6 maart in Langedijk (Noord Scharwoude) om het Nederland Kampioenschap voor verenigingen. Boule’Animo plaatste zich hiervoor door vorige maand voor het eerst in het dit jaar 25 jarig bestaan het toernooi om het regionaal kampioenschap van regio 4 in Apeldoorn te winnen. Met de 15 andere regiokampioenen wordt gestreden om de nationale titel. Er wordt gespeeld in afvalsysteem, om vier gewonnen partijen per wedstrijd, uit twee triplettes, drie doublettes en eventueel nogmaals twee triplettes.

De winter heeft niet bijgedragen aan een optimale voorbereiding op dit tournooi. Door sneeuw , ijs en regen kon men regelmatig niet op het eigen complex spelen. Gelukkig konden de teamleden door het spelen van individuele wedstrijden en toernooien buitenshuis wel hun niveau handhaven. Het team, bestaande uit Netty Lensink, Jacolien Hamer, Herman Hamer, Dennis Nootenboom, Erwin Verhaaf, Jeroen v.d. Mei, Rene Versteeg en Theo v.d. Meer met de coaches Peter Hietbrink en Henk Schoolderman, reist dan ook vol goede voornemens af naar Langedijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.