Home / De Steeg / Stop met verkiezingsborden

Stop met verkiezingsborden

DE STEEG – De campagnecommissie en oud gediende van Gemeentebelangen van de gemeente Rheden willen in de volgende raadsperiode voorstellen om te stoppen met het steeds weer plaatsen van verkiezingsborden. De kandidaat raadsleden vinden het smijten met gemeenschapsgeld. De aanschaf van de borden kostte in 2006 6.000 euro. Per jaar komt er 840 euro bij voor de opslag van de borden. Verder zijn er kosten voor het plaatsen, monteren, demonteren en verwijderen. Per keer kost dat 7.950 euro. Gemeentebelangen wil een einde aan deze hoge kostenposten.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.