Velpse taxichauffeur op de vuist met agent

  ARNHEM – Een 53-jarige taxichauffeur uit Velp is in de nacht van zaterdag op zondag op het Willemsplein in Arnhem op de vuist gegaan met een politieagent. De man werd daarbij aangehouden. Niemand raakte bij het incident gewond.

  Twee agenten gaven de man rond half drie een bekeuring nadat ze gezien hadden dat hij door rood licht reed en een inrijverbod negeerde. Tijdens het bekeuringgesprek schold de taxichauffeur de agenten uit en dreigde hen te slaan. Nadat de man hiervoor gewaarschuwd was bleef hij doorgaan met het beledigen en bedreigen van de agenten, waarop hij werd aangehouden. Tijdens zijn arrestatie verzette hij zich hevig, waarbij het kans zag een van de agenten in het gezicht te slaan. De agent bleef evenwel ongedeerd. Met behulp van pepperspray werd de taxichauffeur overmeesterd. De man is in verzekering gesteld.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.