Op Koers bij Zonnebloem Rheden

Tijdens een ontspanningsmiddag 24 februari van de Zonnebloem heeft het Shantykoor “Op Koers” uit Gorssel opgetreden in Ons Huis. Er waren zo’n 100 bezoekers die allemaal ontzettend genoten van de gezongen shantys en ballades over het leven op zee en rond de havens.
Met een kopje koffie, drankje en hapje is het een hele gezellige middag geworden.
Ook werd er een verloting gehouden waarvoor de prijzen geschonken werden door de plaatselijke middenstand Rheden. Zij stelden geheel belangeloos leuke artikelen ter beschikking.

Tijdens deze middag is voorzitter de heer Joan van Berkel van de Zonnebloem afdeling Rheden gehuldigd voor zijn 10 jarig jubileum als vrijwilliger bij de Vereniging. Op de foto kunt u zien dat hij het Zonnebloemspeldje opgespeld krijgt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.