Home / Rheden / Meisjes B1 in het nieuw

Meisjes B1 in het nieuw

RHEDEN – De meisjes B1 van voetbalvereniging Rheden lopen er weer helemaal spik en span bij. AM / PM uitzendbureau en Velpprint uit Velp waren zo vriendelijk de meisjes te voorzien van een trainingspak, regenjack en reserve tenues. Alle kleding is in dezelfde lijn geleverd en geeft een leuke en professionele uitstraling. Er is voor de nieuwe zwarte kleur gekozen met een duidelijk roodwitte V op de borst van de kleren van de voetbalvereniging. Daarbij was Polis Direct zo vriendelijk om de meisjes te voorzien van een roodwitte sweater en een blauwzwart trainingstenue.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.