Home / Lieren / Tante Riek honderd jaar

Tante Riek honderd jaar

LIEREN / APELDOORN – Het was groot feest afgelopen weekend. Mevrouw Timmers – Langenbach uit Lieren vierde haar honderdste verjaardag. Sinds twee jaar woont ze op Randerode in Apeldoorn, tot die tijd heeft ze haar hele leven in Lieren gewoond. Tante Riek, zoals ze door familie wordt genoemd, is een krasse dame. Ze leest de krant nog zonder bril en weigerde tot voor kort met een rollator te lopen. Dat vond ze maar ‘een ding voor oude mensen’.
 

Lees ook

Countrymiddag met Music Road Pilots in De Roseboom

LIEREN – In De Roseboom, aan het Kanaal-Zuid in Lieren, is het zondag country & …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.