Maak kennis met mountainbiken

EERBEEK – In het weekend van 13 en 14 maart start er in Eerbeek weer een serie Fiets-Fit Clinics. Vorig jaar hebben 24 deelnemers op deze manier kennis gemaakt met het mountainbiken. Op dit moment hebben zich al voldoende mensen aangemeld voor een nieuwe groep, maar als er genoeg mensen zijn, kan een tweede groep starten. Deelnemers hoeven geen mountainbike te hebben, deze kan voor een klein bedrag worden gehuurd. De clinics zijn geschikt voor beginners, maar ook mensen die hun techniek willen verbeteren hebben er baat bij. De eerste vijf bijeenkomsten bestaan uit het aanleren van divers technieken, zoals schakelen, remmen, klimmen, dalen, bochten, balans en obstakels. De laatste clinic bestaat uit een toertocht van ongeveer 30 kilometer, waarin het geleerde in de praktijk gebracht kan worden. De lessen worden verzorgd door gediplomeerde instructeurs van ATB Club Last Gear, ze starten steeds bij Profile van den Beld in Eerbeek. Hier kan men ook terecht voor meer informatie.

Bestuur@lastgear.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.