Home / Eerbeek / Herleving en Dubbel Zes geven schitterend concert

Herleving en Dubbel Zes geven schitterend concert

EERBEEK – De gemengde zangvereniging Herleving gaf vrijdagavond haar jaarlijkse Winterconcert in een volle Kruiskerk in Eerbeek. Het koor had het ensemble Dubbel Zes uit Rosmalen uitgenodigd en dit bleek een goede keus te zijn.

Herleving stond onder leiding van hun dirigent Rien van Heerde en aan de piano werd het koor begeleid door Gery Versteegt en Jacqueline Tempessy praatte het programma aan elkaar. Herleving begon het programma met hun lijflied Ons Eerbeek en ze zongen de liederen Santo, The Rose, Plaisir d’amour en een selectie uit de West Side Story, geen gemakkelijk stuk voor het koor maar men sloeg zich er met verve doorheen, gezien het applaus dat zij hierna mochten ontvangen.
Hierna was het de beurt aan Dubbel Zes die met enkele Engelse liederen hun programma openden. Deze twaalf mannen zingen a capella en zingen alles uit het hoofd waardoor zij veel bewegingen en expressie in hun zang kunnen brengen en vrij over jet podium kunnen bewegen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.