Home / Doesburg / Met de tram op campagne

Met de tram op campagne

Het CDA Doesburg voerde de voorbije zaterdagen op zeer opvallende wijze campagne. De CDA-kandidaten presenteerden zich vanuit een tramwagon. Er werd op diverse plaatsten gestopt om folders uit te delen en borden te plaatsen. En natuurlijk werd er ook met de Doesburgers gepraat over de toekomst van de stad. “Het CDA is ondernemend en sociaal, wij komen op voor de Doesburgse gemeenschap op persoonlijke en positieve wijze”, aldus lijsttrekker Gerard Albers. Afgelopen zaterdag reed de tramwagon opnieuw door de stad. Dit keer konden bezoekers van de stad meerijden voor een fraaie rondrit. En natuurlijk kon men op de markt ook kennismaken met het CDA en de kandidaten.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.