Workshop Venus tekenen en schilderen

VELP – Liesbeth van Ravenhorst geeft zaterdag 20 maart van 13.30 tot 17.00 uur een workshop Venus schilderen / tekenen aan de Arnhemsestraatweg 66 in Velp. In deze workshop kan men inzicht in zichzelf verwerven door middel van het schilderen van een beeld, geïnspireerd door kunstwerken van scènes uit de mythologie van allerlei culturen en tijdperken en een uitgedeelde Venusmythe. Aan het eind van de workshop ontvangt men de persoonlijke Venusmythen voor extra inzicht. Desgewenst kan men een één op één gesprek krijgen waarin de tekening geïnterpreteerd kan worden met behulp van Jungiaanse psychologie, de persoonlijke mythen en astrologie. Men kan zich tot en met vrijdag 12 maart opgeven. Van ravenhorst is erkend astrologe en is in 1983 afgestudeerd aan de ABK in Arnhem. Ook heeft ze een opleiding Jungiaanse psychologie en mythologie gevolgd.

www.psychologischeastrologie.nl
E-mail. e.van.ravenhorst@hetnet.nl
Tel. 026 – 3635977
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.