Aanhoudingen na café-ruzie in Dieren

DIEREN – Een 35-jarige man uit Doesburg en een 31-jarige Velpenaar zijn in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden bij een caféruzie in Dieren.

Omstreeks half drie brak er ruzie uit onder een dertigtal cafébezoekers aan de Spoorstraat. Gewaarschuwde agenten die de ruzie wilden sussen sommeerden de betrokkenen weg te gaan om zo de rust op straat te kunnen herstellen. Voor de Doesburger bleek dit aan dovemansoren gezegd: de man weigerde weg te gaan en wilde een café binnen gaan om verhaal te halen. Bij een poging dit te verijdelen haalde de man uit naar een agent, waarop een worsteling ontstond. De Doesburger werd daarbij aangehouden. De 31-jarige Velpenaar zou volgens getuigen kort voor de komst van de politie een 24-jarige man uit Dieren hebben mishandeld. Ook hij werd aangehouden. Hierna keerde de rust terug. De Doesburger is in verzekering gesteld, de Velpenaar is in de loop van zondagochtend na verhoor vrijgelaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.