Doesburger raakt rijbewijs kwijt na rijden onder invloed

ANGERLO – Een 23-jarige automobilist uit Doesburg is in de nacht van vrijdag op zaterdag zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij in Angerlo was betrapt op het rijden onder invloed. De man viel door de mand bij een routinecontrole op de Kruisstraat, waar agenten hem zagen rijden. Bij controle roken de agenten alcohol waarop hij meemoest naar het bureau voor een ademonderzoek. Daaruit bleek dat de man met een promillage van vier keer de toegestane hoeveelheid achter het stuur had gezeten. De Doesburger, een beginnende bestuurder, moest zijn rijbewijs inleveren en kreeg een proces-verbaal.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.