Stremming verkeer tijdens aanpassing verkeersplateau

DOESBURG – Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Doesburg heeft recent besloten om, op verzoek van Connexxion, het verlagen van verkeersplateau Angerloseweg (nabij Leigraafseweg en Postmaat) versneld uit te voeren.

Connexxion, Synthus en BRENG gaan op alle lijnen in Doesburg met lage vlierbussen rijden. De vervanging van de bussen is inmiddels begonnen en lage vloerbussen lopen beschadigingen op het aantikken van drempels. De werkzaamheden zijn de afgelopen tijd door de vorst uitgesteld maar worden nu van maandag 8 tot en met vrijdag 12 maart uitgevoerd. Het verkeersplateau wordt per rijbaan opengebroken en verlaagd. De op- en afrit wordt met klinkers aangepast. Alle verkeer gaat via één rijbaan over het plateau. De straten Leigraafseweg en Postmaat blijven bereikbaar. Gedurende de werkzaamheden is het advies om de alternatieve route, via Bingerdenseweg, te kiezen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.