Inloop, internetcafé en computercursussen

DOESBURG – Carion is gestart met een inloop aan De Linie 4 in Doesburg. Wekelijks kan men op woensdag de gehele dag en op vrijdagmorgen terecht voor een kop koffie, ontmoeting en verschillende activiteiten.

Iedereen is van harte welkom om eens te kijken of de inloop of één van de georganiseerde activiteiten in De Linie iets voor hem of haar is. Deze keer staat naast de inloop de computer centraal. Één van de activiteiten tijdens de inloop is het internetcafé. Bij Carion kan men ook terecht voor computercursussen. Op dit moment worden deze druk bezocht. Na de zomervakantie starten er weer nieuwe waarvoor men zich kan aanmelden.
Om alle activiteiten te blijven verzorgen, zoekt Carion vrijwilligers die het leuk vinden om iets voor anderen te betekenen. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Lidy Kelderman of Ingrid Doornik via tel. 0313 – 472632.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.