Home / Dieren / Brand Patrijslaan Dieren

Brand Patrijslaan Dieren

Een korte maar hevige brand heeft vrijdagavond grote schade aangebracht aan een keuken in de Patrijslaan in Dieren. De dochters des huizes, die alleen thuis was, was lekker aan het bakken toen de afzuigkap plotsklaps in de brand vloog. Buren spoten bij het zien van rookpluimen gelijk hun brandblussers leeg. De brandweer heeft daarna het karwei afgemaakt en het huis geventileerd. Er vielen geen gewonden en Salvage zal de bewoners verder helpen.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.