Opgave zwerfvuilactie

In de gemeente Bronckhorst wordt zaterdag 20 maart weer een zwerfvuilschoonmaakactie gehouden. Een schone leefomgeving lijkt heel simpel: gooi gewoon je afval in de afvalbak. Helaas werkt het in de praktijk vaak anders. Een aantal vrijwilligersgroepen zet zich deze zaterdag in voor het opruimen van zwerfafval. Dit zijn onder anderen de Wildbeheereenheid van Hummelo en de Stichting Wandelpaden Hummelo en Keppel. De gemeente Bronckhorst faciliteert de actie door afvalknijpers, werkhandschoenen en vuilniszakken beschikbaar te stellen. Wie een handje mee wil werken, kan zich aanmelden bij de verschillende betrokken personen. Voor het buitengebied van Hummelo en Keppel zijn de contaactpersonen de heren B. Veldhuizen, tel. 06-13161320 of G. van Heusden, tel. 0313-472042. Opgeven kan tot en met 12 maart.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.