Home / Regio / Contact Oud Mariniers in de regio

Contact Oud Mariniers in de regio

REGIO – In de regio Zutphen bevindt zich een afdeling van het Contact Oud Mariniers, een landelijke vereniging van oud-mariniers, die als beroeps of dienstplichtige hebben gediend bij het Korps Mariniers. Deze gezellige, informele club komt meerdere keren per jaar bijeen, waarbij ook de dames van harte welkom zijn. Iedere keer staat er iets anders op de agenda, zoals in februari de jaarvergadering en in april de ‘mannendag’. Dan wordt een uitstapje gemaakt naar het Airborne Museum. De sportieve middag met barbecue in sepember is ook altijd gezellig. Half juni vertrekt een gezelschap naar Normandië. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor deze reis.

Henk Ebbink, tel. 06-54252146
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.