Home / Leuvenheim / Leuvenheimse Tennisclub nu bij KNLTB

Leuvenheimse Tennisclub nu bij KNLTB

Tijdens de jaarvergadering besloten de leden van de Leuvenheimse Tennisclub (LTC) de vereniging met directe ingang te laten toetreden tot de KNLTB. Dit betekent dat de leden van de LTC nu automatisch lid van worden van de landelijke bond en dus mee kunnen doen aan toernooien die door verenigingen in de omtrek worden georganiseerd. Daarnaast kan de LTC nu zelf dergelijke toernooien organiseren. LTC verwacht dat tennis hiermee voor een bredere groep sporters bereikbaar is. Bovendien kan de vereniging terugvallen op de expertise van de KNLTB.
 

Lees ook

Leuvenheim wandelt

LEUVENHEIM – Op zondag 5 november hield Leuvenheims Belang een herfstwandeling. Met zo’n 15 dorpsgenoten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.