Home / Klarenbeek / Insluiping in Klarenbeek

Insluiping in Klarenbeek

Op woensdagavond 24 februari is bij een woning aan de Zutphenseweg in Klarenbeek een insluiping gepleegd. Die vond plaats rond 21.00 uur. Er werd bij de woning aangebeld door een onbekende man. Deze hield de bewoonster aan de praat over een te koop staande woning aan de overkant. Intussen is een tweede persoon de woning ingeslopen. Er is onder meer een bankpas meegenomen. De politie heeft de insluiping in onderzoek.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.