Opgave voor stratentoernooi badminton

EERBEEK – Badmintonvereniging’t Pluumpje bestaat 35 jaar. Daarom worden dit jaar diverse activiteiten georganiseerd, zowel voor leden als voor andere inwoners van de gemeente Brummen en omstreken die kennis willen maken met badminton. Zo is er op dinsdag 30 maart een badmintonstratentoernooi in sporthal de Bhoele in Eerbeek. Iedereen, met of zonder badmintonervaring, kan hier gratis aan meedoen. Opgave kan per team van vier personen, de samenstelling maakt niet uit. Wie gen vier mensen bij elkaar krijgt, kan zich individueel aanmelden en wordt door de organisatie in een team geplaatst. Aanmelden kan tot 23 maart via
straatbadminton@bctpluumpje.nl.

 

Daphne Smit, tel. 0313-651576
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.