Home / Eerbeek / Opbrengst Hongerpotjes

Opbrengst Hongerpotjes

De stichting Hongerpot uit Eerbeek kreeg slecht nieuws uit India. Pater Minj is overleden, in zijn eigen gemeenschap, te midden van de kinderen waar hij zoveel om gaf. Zijn taak op de school wordt nu overgenomen door pater Pascal Toppo. De actie Hongerpot heeft 1000 euro overgemaakt naar het project in India. Verder ging er 200 euro n aar Artsen Zonder Grenzen, voor hulp na de aardbeving in Haïti. De Hongerpotjes hebben weer een mooi bedrag opgeleverd. Via de SKKB kwam 910 euro binnen, de potjes in de diverse winkels bevatten 227,85 euro. Van basisschool de Enk kwam 44,92 euro en van de Triangel 37,84 euro. Particuliere giften ter waarde van 60,15 euro brachten het totaal op 1280,76 euro.

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.