Sporten voor de gehandicapte sporter

BRUMMEN – Onder de titel Big Brummens Diët start begin april de eerste happening van het nieuwe evenement Mad4Sports, sporten voor gehandicapten. Een groep mensen volgt tien weken lang een programma om kennis te maken met verschillende manieren van bewegen, koken, eten en sporten.

Het is een manier om af te vallen en gelijktijdig een bijdrage te leveren aan het goede doel van het evenement, de stichting Fonds Gehandicaptensport. Via de website www.mads4sports.nl kan men de spelregels vinden die horen bij dit onderdeel van Mad4Sports. Tot uiterlijk zaterdag 20 maart kan men zich opgeven voor het Big Brummens Diët via diet@mad4sports.nl. Voor de man en vrouw die op vrijdag 25 juni, wanneer het Mad4Sports van start gaat, procentueel het meest is afgevallen, is er een passende prijs.
Natuurlijk draait Big Diët ook om het goede doel. Daarom kunnen de deelnemers zich laten sponsoren door familie, vrienden of collega’s. Door hen een bedrag per afgevallen kilo te laten sponsoren wordt niet alleen de deelnemer gestimuleerd in zijn dieet, maar wordt ook gelijktijdig het fonds Gehandicaptensport financieel gesteund.
Mad4Sports vindt plaats van vrijdag 25 tot en met zondag 27 juni nabij sportpark De Hazenberg in Brummen. Drie dagen en een nacht lang worden er vele activiteiten georganiseerd met als centraal doel: steun voor de gehandicapte sporter.
Een ander onderdeel van Mad4Sports is de nacht van Brummen. In de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 juni gaan veertig teams met elkaar de strijd aan. Niet alleen een gezellig en sportief evenement, maar ook volledig voor het goede doel. Teams van vijftien personen kunnen zich aanmelden bij de organisatie en met behulp van het sponsorformulier op de website www.mad4sports.nl voor de nodige sponsoren zorgen. Voor de deelnemende teams is er overigens een gratis plekje op de speciaal ingerichte Mad4Sports camping gereserveerd.
Stichting Mad4Events organiseert Mad4Sports. Deze stichting organiseerde in 2009 ook het evenement Mad4Kika. Dit jaar staat de gehandicapte sector centraal en zijn de stichting Rhienderoord, Sportcentrum Hippmann, Zwemvereniging De Spreng, Stichting Welzijn Brummen en het Fonds Gehandicaptensport partners bij de organisatie van dit evenement. De stichting Mad4Events bestaat geheel uit vrijwilligers en heeft als doelstelling om jaarlijks in de gemeente een evenement te organiseren. Dit met het oogmerk om de leefbaarheid in de gemeente te stimuleren en daarmee een steeds wisselend goed doel te steunen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.