Home / Bronkhorst / Site Culturele Stichting groot succes

Site Culturele Stichting groot succes

BRUMMEN – De vernieuwde website van de Culturele Stichting Gemeente Brummen blijkt na drie maanden al zeer succesvol. Met name het belangrijkste onderdeel, de agenda, wordt veel bezocht. In deze agenda zijn alle culturele activiteiten van de komende maanden overzichtelijk in beeld gebracht. Iedereen uit de gemeente kan informatie aanvragen of berichten aanmelden via info@brummencultuur.nl. Gezien het succes van de website en de kosten die verbonden waren aan de halfjaarlijkse papieren agenda, is besloten hiermee te stoppen. Wel wordt een flyer verspreid op vele (publieke) plekken in de gemeente.

www.brummencultuur.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.