Site Culturele Stichting groot succes

BRUMMEN – De vernieuwde website van de Culturele Stichting Gemeente Brummen blijkt na drie maanden al zeer succesvol. Met name het belangrijkste onderdeel, de agenda, wordt veel bezocht. In deze agenda zijn alle culturele activiteiten van de komende maanden overzichtelijk in beeld gebracht. Iedereen uit de gemeente kan informatie aanvragen of berichten aanmelden via info@brummencultuur.nl. Gezien het succes van de website en de kosten die verbonden waren aan de halfjaarlijkse papieren agenda, is besloten hiermee te stoppen. Wel wordt een flyer verspreid op vele (publieke) plekken in de gemeente.

www.brummencultuur.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.