Home / Bronkhorst / Leerzame dressuurclinic

Leerzame dressuurclinic

Johan Hamminga gaf een dressuurclinic in de manege in Brummen. Bijna 300 mensen woonden deze bijzonder interessante demonstratie bij. Na een woord van welkom werd begonnen met de ponyruiters. Er werd begonnen met losrijden. Niets werd zondermeer geaccepteerd en de ruiters werden met tips aan het denken gezet. Ook werd er goed advies gegeven en al snel was resultaat zichtbaar.
Daarna was het tijd voor de paarden. Ook hier werden de amazones aan het denken gezet over het hoe en waarom van hun handelen. Na een korte pauze kwamen nog twee groepen paarden aan bod, op verschillende niveaus. Het was voor alle ruiters hard werken, maar zeker erg leerzaam. Ook het zeer enthousiaste publiek, dat tussendoor vragen mocht stellen, leerde veel van de visie en nuttige tips van Jophan Hamminga.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.