Vrijwilligers gezocht voor zwerfvuilschoonmaakactie

BRONCKHORST – De Wildbeheereenheden Hengelo, Hummelo, Steenderen, Zelhem, de Werkgroep Zwerfvuildag Vorden en de Stichting Wandelpaden Hummelo en Keppel houden zaterdag 20 maart weer een zwerfvuilschoonmaakactie voor het buitengebied.

Het beleid van de gemeente Bronckhorst is gericht op het stimuleren van initiatieven en deelname van de inwoners als het gaat om onder andere het schoonhouden van de eigen leefomgeving. De gemeente ondersteunt daarom de zwerfvuilacties van de organisaties binnen de gemeente door het beschikbaar stellen van afvalknijpers, werkhandschoenen en vuilniszakken.
Vrijwilligers die op 20 maart willen schoonmaken, kunnen zich tot en met vrijdag 12 maart opgeven. De gemeente zorgt ervoor dat voor alle deelnemers de benodigde materialen aanwezig zijn om veilig schoon te maken. Opgeven voor het schoonmaken van het buitengebied van Hummelo en Keppel kan bij de heer B. Veldhuizen via tel 06 – 13161230 en bij de heer G.F.C. van Heusden via tel. 0313 – 472042.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.