Tasjesdief opgepakt na roof in Velp

 VELP – De politie in Velp heeft woensdagavond op de Kastanjelaan een 40-jarige man uit Wolfheze opgepakt op verdenking van een tasjesroof. De man werd even na negen uur aangetroffen nadat een 14-jarige Velpenaar een uur eerder aangifte deed van diefstal van een tas op de kruising van de Brugstraat met de Kerkstraat.

Volgens het slachtoffer was hij door de Wolfhezenaar geduwd, waarna zijn belager kans zag er met zijn tas vandoor te gaan. Het slachtoffer had nog vergeefs de achtervolging in gezet. Nadat aangifte was gedaan zag het slachtoffer de man lopen op het station in Velp en waarschuwde de politie. Die wist de Wolfhezenaar even later aan te houden. De man bleek de buit nog bij zich te hebben. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.