Home / Velp / Cesar zoekt mensen met artrose voor onderzoek

Cesar zoekt mensen met artrose voor onderzoek

VELP – Praktijk voor Oefentherapie Cesar in Velp doet mee aan het wetenschappelijk onderzoek naar de meest effectieve behandeling van artroseklachten. Daarvoor zoeken zij gegadigden. Daarvoor zijn drie mogelijkheden. De praktijk zoekt mensen boven de vijftig jaar met participatieproblemen die zich willen laten behandelen met oefentherapie Cesar volgens het artrosenetwerk. Als afsluiting krijgt men een persoonlijk beweeg- en / of sportadvies. Ook zijn mensen boven de vijftig jaar met participatieproblemen nodig die zich willen laten behandelen met Oefentherapie Cesar volgens de tot nu toe gebruikte methode bij Oefentherapeuten Cesar. Tenslotte zoekt de praktijk mensen boven de vijftig jaar met participatieproblemen die alleen komen voor een onderzoek (vragenlijst) en extra informatie krijgen aangereikt hoe zij zelf zo goed mogelijk kunnen omgaan met artroseklachten. In deze informatie staan, naast oefeningen, ook voorbeelden van dagelijkse houdingen, extra informatie over artrose en hulpmiddelen, over medicatie, voeding en sporten bij artrose.

Jacqueline van Baars
Merwedestraat 79, 6882 LM Velp
Tel. 026 – 3619808
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.