Home / Hall / Koersbal gestart in Hall

Koersbal gestart in Hall

HALL – Er wordt al meer dan twintig jaar koersbal gespeeld in Brummen en Eerbeek. Nu is er ook een groep van start gegaan in Hall. Stichting Welzijn Brummen en de Samenwerkende Ouderenbonden van de Gemeente Brummen hebben samen een koersbalset aangeschaft voor inwoners van Hall. Vrijdag 19 februari is hier voor het eerst mee gespeeld. De deelnemers kregen eerst uitleg over het spel en rolden daarna met de eerste ballen. De groep komt vanaf nu om de week bijeen, van 14.00 tot 16.00 uur in de Wheme. Nieuwe deelnemers kunnen de eerste twee keer gratis meespelen.

SWB, 0575-561988
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.