Flessenactie De Dwarsliggers

EERBEEK – Na een geweldig carnavalsweekend, met als klap op de vuurpijl een gift van 333,33 euro van de (ex)- hoogheden, gaat Carnavalsvereniging De Dwarsliggers uit Eerbeek weer door met de activiteiten voor het 33-jarig jubileum in 2012. Deze activiteiten bestaan de komende maanden uit zes bingoavonden in Zaal Spoorzicht en op zondag 18 april een algemene actiedag rondom Spoorzicht. Zaterdag 6 maart is er een flessenactie. Met het ophalen van statiegeldflessen bij de inwoners in Eerbeek hoopt de vereniging geld te genereren. Vanaf 09.00 uur kan er worden aangebeld door verenigingsleden met het verzoek tot inlevering van lege statiegeldflessen en / of statiegeldbonnen. De opbrengst komt geheel ten goede aan een sociaal doel in Eerbeek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.