Home / Doesburg / VVD doet aangifte: verkiezingsposters vernield

VVD doet aangifte: verkiezingsposters vernield

DOESBURG – De VVD Doesburg heeft aangifte gedaan bij de politie. Een aantal verkiezingsposters is vernield. De VVD heeft het motto ‘vandalen gaan betalen’ en kon dus niet anders dan aangifte doen. De partij geeft aan beperkte middelen te hebben. Bovendien is het zuur voor de vrijwilligers die hun tijd opofferen om de posters te plakken, hun werk is in één avond tenietgedaan. De VVD betreurt het dat de andere partijen geen voorstander zijn van het plaatsen van centrale verkiezingsborden, wat volgens de partij effectiever en duurzaam zou zijn. Joost Koning, voorzitter van de afdeling, vraag getuigen zich te melden bij de politie, eventueel via Meld Misdaad Anoniem.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.