Sportieve Balspelen Instuif

DIEREN – Handbalvereniging Erica ’76 uit Dieren hield donderdag 25 februari een balspelen instuif. Kinderen in de leeftijd van zes tot en met dertien konden zich in hun vakantie in sporthal Theothorne uitleven met verschillende balspelen. Omdat oudere jongens zich ook hadden aangemeld, waren er voor hen oefeningen met trainingsvaardigheden georganiseerd. De jongere jeugd deed spelen die betrekking hebben op handbal. Met trefbal leren ze gericht gooien en met ‘shoot out’ leren ze mikken op de goal. Na het oefenen kon de jeugd natuurlijk zelf gaan handballen. Aansluitend was iedereen van harte welkom om drie keer geheel vrijblijvend mee te trainen met de handbalvereniging. Dit kan overigens het gehele jaar. De jeugdtrainingen zijn elke donderdag van 19.00 tot 20.00 uur in Theothorne. De vereniging bood alle vijfenveertig deelnemers iets te drinken en te snoepen aan en niemand ging met lege handen naar huis.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.