Selectie Roald de Gans

Tennisacademie Roald de Gans heeft weer een mooie selectie van sterke spelers voor het komend seizoen. In 2008 begon Roald met twee spelers die het beste uit zichzelf wilden halen. Inmiddels traint hij acht talenten. Eén van de spelers heeft al tachtigste van Nederland gestaan in haar leeftijdscategorie en een ander gaat dit jaar voor de nationale ranglijst bij volwassenen. Komend jaar gaat Roald aan de slag met Fabian Hermans, Ruben Wortel, Oswald Scheerder, Sabine Huhnholz, Alwin van Engelenburg, Isabel Hoogvliets, Marleen Jansen en Marloes Huhnholz. Op de foto staan op de voorgrond trainers Pieter Slagter en Roald de Gans.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.