Nieuwe jassen voor Carrousselgroep

BRUMMEN – De Carrousselgroep Aanspannen & Rijden heeft nieuwe, luxe jassen gekregen van sponsor Viskamp Hall. Deze firma uit Eerbeek is al jaren sponsor van de club. De lichtblauwe oude jassen zijn vervangen door een donkerblauwe variant. Speciaal voor de uitreiking van de jassen kwam de Carrousselgroep met vijf tandemaanspanningen en twee strijdwagens naar de manege in Brummen. Hier kregen zij de nieuwe jassen uitgereikt van Gerrit Voskamp. Op deze jassen staat op de rug het logo van de groep en op de borst het embleem van Voskamp Hall. Daarnaast kreeg elke aanspanning nog een aantal petten van de firma. Voskamp Hall is persoonlijk betrokken bij de Carrousselgroep Aanspannen & Rijden. Gerrit en Gerrie, de oude garde van Voskamp, zijn zelf lid. De jongere generatie, Bardo en Sandra, komen zelf ook regelmatig kijken bij de activiteiten van de club en tijdens hun trouwdag in 2007 heeft de groep het vervoer van het bruidspaar en hun gasten verzorgd door met negen aanspanningen te komen – foto Han Uenk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.