Home / Bronkhorst / 104.011 kilo kleding voor het goede doel

104.011 kilo kleding voor het goede doel

BRUMMEN – De gemeente Brummen heeft in 2009 104.011 kilo kleding en schoenen ingezameld voor Humana. De opbrengst van de ingezamelde kleding komt ten goede aan ontwikkelingsprojecten in zuidelijk Afrika.

Humana is een ontwikkelingsorganisatie en één van de grootste kledinginzamelaars van Nederland. Met de opbrengsten van onder andere de kledinginzameling in Brummen ondersteunt Havana diverse structurele projecten op het gebied van onderwijs, gezondheid en economische ontwikkeling in Zambia, Mozambique, Angola en Malawi.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.