Home / Bronckhorst / Trouwen op zelfgekozen locatie

Trouwen op zelfgekozen locatie

BRONCKHORST – Mensen die willen trouwen in Bronckhorst konden tot op heden kiezen uit vijf locaties; kasteel Keppel in Laag-Keppel, de kapel in Bronckhorst, het gemeentehuis in Hengelo, kasteel Vorden in Vorden en museum Smedekinck in Zelhem. De laatste tijd vragen steeds meer mensen of het ook mogelijk is om te trouwen op een door hen zelf gekozen locatie in de gemeente. Het college stemde daar onlangs mee in. De raad beslist eind maart over het plan. In Bronckhorst kunnen paren dan ook trouwen in een locatie naar keuze. Hieraan zijn wel enkele voorwaarden verbonden. Zo mag de plechtigheid niet in de open lucht of in een woning plaatsvinden, maar bijvoorbeeld wel in een horecagelegenheid of culturele instelling. Aan het trouwen op een zelfgekozen locatie zijn extra kosten van 75 euro verbonden.
 

Lees ook

Bronckhorst is Wandelgemeente van het Jaar

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst is door wandelkrant Te Voet uitgeroepen tot Wandelgemeente van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.