Nieuw bestuur IJsselgraaf

REGIO – Stichting IJsselgraaf heeft een nieuw bestuur. Na de problemen van vorig jaar is een interim-bestuur aan het werk geweest. Inmiddels is een nieuw bestuur aangesteld, dit bestaat uit voorzitter G.J. Bannink, R. Okma – Middeldorp, G.B.M. Vennegoor en R.P. van der Woude. Daarnaast is er nog een bestuursvacature open.
Stichting IJsselgraaf is de overkoepelende organisatie van de openbare basisscholen in de gemeenten Doesburg, Bronckhorst en Doetinchem. Vorig jaar bleek ineens een flink begrotingstekort te zijn ontstaan. Inmiddels heeft het interim-bestuur een flinke reorganisatie gehouden. Er is een verbeterslag gemaakt op het gebied van planning en control, inclusief een meerjarenbegroting en een bestendige organisatiestructuur. De meerjarenbegroting vertoont vanaf volgend jaar weer een klein positief resultaat.
Het nieuwe bestuur zal zich v ooral bezig gaan houden met de visie op het openbaar onderwijs in de regio en daarmee samenhangend het teruglopend aantal leerlingen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.