Viering jubileum ABK-huis met Nivon Veluwe Dagen

HALL – Het ABK-huis in Hall bestaat tachtig jaar. Dit wordt op 10 en 11 april gevierd met de Nivon Veluwe Dagen. Op deze twee dagen zijn leden van Nivon, bewoners uit de omgeving en liefhebbers van kamperen, kunst en natuur tussen 11.00 en 16.00 uur welkom.

Er wordt onder andere een beeldenroute met expositie gehouden door leden van de kunstroute ART uit Brummen en omstreken. Boerenbedrijven presenteren hun streekproducten en er zijn oorspronkelijke Veluwse ambachten te zien, waaronder een demonstratie trekbaard en van dik hout zaagt men planken. Ook worden kampeer- en outdoorartikelen getoond. Orkestjes en koren uit de omgeving zorgen voor een muzikale noot. Duurzame organisaties uit de omgeving presenteren zich, zoals Natuurmonumenten en het Geldersch Landschap. Tot slot zijn er workshops en presentaties uit de diverse geledingen van het Nivon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.