Highland games voor teams op Oranjefeest Hall

HALL – Het programma voor de Oranjefeesten op vrijdag 21 en zaterdag 22 mei in Hall is rond en omvat onder andere highland games voor teams. Mensen kunnen zich nu al aanmelden voor onder andere het boomstamwerpen, melkbus sjouwen, een slalomparcours met een boomstam op de schouders, steenstoten en gewicht hooggooien. Deze activiteit vindt plaats op de zaterdag. Opgave kan via de site www.oranjecommissie.nl. Zaterdagmiddag wordt de derde editie gehouden van de Hallse oranjemarkt. Hier staan kraampjes waarop verenigingen en hobbyisten zich presenteren. Die avond staat het oranjebal op het programma, met de band Up to Date. Het feest gaat vrijdagavond al van start met een optreden van de groep Hoe?Zo! Deze cabaretiers brengen liedjes en sketches in het dialect.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.